Sluit je aan op het Open Food Network!

Stel hier je prachtig eten tentoon.

Producenten

Maak een profiel voor je zaak aan op het OFN in slechts enkele minuten. Je kan op elk moment je profiel opwaarderen naar een online winkel en je producten rechtstreeks aan de klant verkopen. Kom kom meer te weten in onze gebruikershandleiding.

Registreer

Hubs

Maak een profiel voor je voedselonderneming of organisatie aan op het OFN. Op om het even welk moment kan je je profiel opwaarderen naar multi-producentenwinkel. Kom kom meer te weten in onze gebruikershandleiding.

Registreer

Groepen

Maak een op maat gemaakt pad van ondernemingen (producent en andere voedselondernemingen) voor je regio of voor jouw organisatie. Kom kom meer te weten in onze gebruikershandleiding.

Registreer

Vermelding op de OFN is gratis. Het openen en runnen van een winkel op OFN is gratis tot €500 maandelijkse verkoop. Als u meer verkoopt, kunt u uw communitybijdrage kiezen tussen 1% en 3% van de omzet. Ga voor meer informatie over prijzen naar het gedeelte Softwareplatform via de koppeling Over in het hoofdmenu.

We kunnen ook een OFNwinkel in aan je persoonlijke noden aangepaste website of een speciaal aangepast lokaal voedselnetwerkwebsite bouwen voor jouw regio bouwen. Vraag ons over de OFN diensten.