Zinvol voedsel

De beste manier om een systeem te herstellen is om een nieuwe te starten...

We beginnen vanuit de aarde. Met landbouwers en produkteurs, bereid om hun verhaal, werkelijk en met trots, te doen. Met verdelers, bereid om de mensen naar eerlijke en rechtvaardige produkten te richten. Met kopers die geloven dat betere wekelijks aankoopbeslissingen, de wereld echt kunnen veranderen.

Dit platform wordt het Open Food Network genoemd.

Het is transparant en open source en bevordert eerlijke relaties tussen boeren en consumenten. Het doel is om een netwerk van kwaliteitsvoedingsmiddelen te creëren dankzij een efficiënte en voortdurend evoluerende IT-tool.

U bent ● Een producent: registreer en presenteer uw producten om ze in uw regio te promoten. U geeft het platform energie en maakt contact met nieuwe klanten. ● Een distributeur: registreer en presenteer uw project om het bekend te maken en nieuwe klanten te overtuigen. ● Een consument: vind producten bij u in de buurt en ontdek hun verhalen.

Wij noemen het Open Food Network.

We kunnen allemaal meewerken aan de opbouw van een eerlijker voedselsysteem dat de mensheid respecteert en de planeet in stand houdt.

Winkelen - dit is hoe het werkt.

1. Zoek

Zoek in onze uitgebreide, onafhankelijke winkels voor lokale seizoenswaren. Zoek op basis van buurt-en-voedselcategorie, of indien je levering of ophaling verkiest.

2. Winkel

Vorm je aankopen om met betaalbaar en lokaal eten van uitgebreide producenten en hubs. Leer het verhaal achter je eten kennen en de mensen die het maakten.

3. Ophalen / Leveren

Wacht een poosje voor je levering, of bezoek de producten of hub voor een persoonlijke touch met je eten. Voedsel scoren zo divers als de natuur het in gedachten had.

Winkelen op een manier zodat de wereld er beter van wordt.


Ik ben Klaar

We bouwen een nieuw voedsel systeem.

474 voedselproducenten

183 Winkels

2,730 Klanten

33,642 voedsel bestellingen